lørdag 18. juni 2011

Boklansering : Made by Me

For ikke lenge siden kom denne invitasjonen dumpende ned i inboksen min. Lansering av "Made by Me", boken der jeg har med et mønster, på Vøienvolden gård i Oslo. Selvfølgelig måtte jeg jo ta turen dit! Så jeg og prinsessa pakket med oss klær for både tørrvær og for våtvær (det regnet nemlig da vi dro hjemmefra), og stillte inn GPS´en på riktig adresse og la i vei.

Siden jeg av og til ALLTID kjører meg bort og roter med å finne frem - selv med GPS - så startet vi i god tid, og siden GPS´en gjorde jobben sin i dag, så kom vi jo frem i GOD TID kan man si;). Og FOR en hærlig liten gård som lå der innimellom alle blokkene og husene der sånn litt fint plassert på en liten høyde på Sagene. Fantastisk!

Traff noen av bloggerne som er med i boken, og andre bloggere som hadde tatt turen for å kikke, og det var kjempekoselig! Det var hærlig mat og kaker til de som kom, og både drikke med og uten alt etter som man selv ønsket (jeg kjørte jo, så jeg fikk holde meg til uten).

Alt i alt en kjempekoselig dag! Prøvde meg på noen bilder også, men angret strax på at jeg ikke hadde tatt med blitzen da jeg så lyset inne i "potetkjelleren" som var utstillingslokalet - det var GULT, og ikke så mye av det heller! Men, med litt hjelp fra Lightroom og litt stilling frem og tilbake gikk det jo på et vis til slutt.


Anne Britt, som driver Motor forlag, jobber også med helsekost, og hadde med seg hærlig Pukka-Te. Jeg elsker disse, så noen pakker fikk bli med hjem, så nå skal jeg strax ned å sette over en Night time variant før det er leggetid.

Noen av de modellene som var med i boken.

Kobralue og skaut (tror jeg det var).

Jeg kan virkelig anbefale denne boken! Masse mosromme syprosjekter, både for helt nybegynnere og for de litt mer øvede sømmerskene.

Detalj fra vognposen som er med i boka. Den er übernydelig!

Barneklær fra boken.

Her er noen av småprosjektene du kan sy fra boken. Hærlig ikke sant!


Lappeteppe


Shamu-kjoler. Hun er helt RÅ på redesign!

Gulltann & pus-kjole og klinkekule kjoler på rekke og rad innover i lokalet.Jippijaja-blusen. Denne har jeg klippet ferdig, men har ikke hatt tid til å sy den sammen enda. Ser for meg at denne er ypperlig å bruke nå i sommer;).
Anne Britt viser frem Shamu-kjolene


Det kom veldig mange innom, og jeg syns jeg så nye fjes hele tiden. Skulle ønske jeg hadde fått snakket med flere, men jeg er litt fri for stemme om dagen (den forsvant på torsdag, og bortevekk er den - bare noe hese lyder som kommer ut når jeg skal snakke i stede). Gleder meg virkelig til den kommer tilbake!!!

Nei, nå skal jeg ned og kose meg litt med en kopp te her.
Finfin helg til alle sammen!

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Ann Sissel Holthe

9 kommentarer:

Shamu sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen min som igjen gjorde meg oppmerksom på dette innlegget!
Kjempemoro å få se og lese om denne dagen som jeg jo så veldig gjerne skulle vært med på selv. :-) Det så knallkjekt ut!
Ekstra moro var det å se at hun har stilt ut begge kjolene mine, særlig når det kun er den ene som er med i boken, Star Wars kjolen eier hun jo selv.. hehe.. super koselig reklame som jeg ble yrende glad for!
Takk for at du deler og takk for utrolig koselige ord!
Stor klem fra Anita/shamu :-)

Tone sa...

Så gøy og se de flotte bildene:)
En fantastisk bok !!

I en Sving sa...

Så masse flotte bilder fra boklanseringen da. Har kjøpt boken selv og jeg ELSKER den. Har faktisk sydd to kjoler til din oppskrift i boken og jeg kommer sikkert til å sy noen fler. Det er jo et så flott og anvendelig mønster.

Ha en deilig søndag!

Ingvild sa...

jeg har kjøpt Made by me og det første jeg gjorde var å sy meg en klinkekult kjole- jeg ble superfornøyd. Tusen takk for at du deler mønster :)

UnePune sa...

Skulle ønske jeg også kunne vært med - men var litt opptatt med en helgeeksamen...mange fine bilder derfra =) Har akkurat sydd kjolen din, og er bare såååå fornøyd! Den satt som et skudd, og er mitt nye yndlingsmønster kjenner jeg...det er også det første ordentlige plagget jeg har sydd til meg selv, og det kommer til å bli flere =) Takk!!!

Hilde sa...

Har kjøpt boken og synes den er kjempefin :)
Så mye flott du syr. Legger meg til som følger her hos deg ;)

LilleLeo sa...

For et fint innlegg! For oss som har deltatt i boken og som bor på andre siden av landet og ikke hadde sjans til å stille, så er det veldig, veldig kjekt å få se bilder fra lanseringen! Og takk for at du har lagt ut bilde av vognposen jeg sydde til boken. Du har helt rett, den er über-nydelig, det regner jeg med eieren kan bekrefte. ;)

(Jeg har prøvd å kommentere her tidligere, men Blogger har ikke vært helt enig i det.)

maanebarnet sa...

Tusen takk dere! Syns det var morsomt og fint å kunne dele denne fine dagen med dere som ikke kunne være der jeg. Var velidig koselig, og veldig mange fine produkter som hadde vært med i boken!

-Hanne sa...

Jeg er en gla' og fornøyd eier av denne flotte boka og har prøvd meg på en Sukkertøykjole! Her kan du se resultatet om du vil : http://hanneshybelhobby.blogspot.com/2011/10/50ars-gave-til-mamman-min.html

Tusen takk for at dere deler de fine mønstrene med oss som er litt mer amatør på symaskina c",)