INFORMASJON

Hei alle sammen!

Her følger litt praktisk informasjon i forhold til kjøp av produkter i bloggshoppen min.
Hvert enkelt produkt er håndlaget, og derfor unikt, så her er det "første mann til mølla-prinsippet" som gjelder.

Jeg bruker ofte en blanding av nye stoffer og stoffer som enten bare er gamle (men nye fra rull) eller som har hatt et annet liv tidligere. Jeg liker tanken på gjenbruk og redesign. Alle plagg blir vasket etter at jeg har laget dem (eller stoffene blir vasket før de får nytt liv). Dette er for å kvalitetssikre på at stoffet tåler vask, og at det skal holde seg best mulig (ikke krympe mer, farge av o.l) etter at jeg har sendt det fra meg. Det ligger en god porsjon kjærlighet og omtanke i hver eneste ting jeg lager, for dette er noe jeg virkelig koser meg med å drive på med.


BETINGELSER 
Jeg reserverer varen i fire dager fra den dagen bestilling er mottatt, og om det ikke innbetaling er gjort innen da, legger jeg varen ut for salg igjen.

Produktet bestilles på mail (kontakt@klinkekult.no ) og forskuddsbetales, så sender jeg pakken så snart pengene er registrert på konto.


Porto

Porto er ikke inkludert i oppgitt pris.
Alle voksenkjoler sendes med smartpost, og følger postens satser. Pr. i dag er den 120,-/150,- for de pakkene jeg bruker mest. Jeg sender deg sporingsnummer når pakken er i posten.
Andre produkter kan sendes som vanlig brev, men dette er da på kundens eget ansvar. Porto må da regnes ut fra vekten på det som skal sendes.

Angrefrist
Det er 14 dagers returrett på alle mine produkter, med unntak av spesialbestillinger.
Kunden betaler selv porto ved evt. retur. Ta kontakt før du returnerer en vare.