onsdag 6. juli 2011

Jeg har sydd...bittelitt...Da har jeg ENDELIG fått prøvd meg på et mønster fra Made By Me boken (mitt eget teller lissom ikke helt, for det har jeg jo sydd fra MANGE MANGE ganger før). Denne toppen ble til her en kveld for en liten stund siden. Den heter Jippi-Romantica-Oh-Yes-blusen, og jeg tegnet den opp i største størrelsen og forstørret den litt til (noe jeg egentlig ikke hadde trengt så jeg i ettertid, for i jersey ble den mer enn romslig nok...Hm...jeg lurer på om jeg bare TROR at jeg er så stor som jeg kanskje ikke er likevel??). Toppen er laget i jersey, og har fått stjernepynt på ryggen. Den er SÅ innmari digg og ledig og behagelig å ha på seg, så jeg har en til ferdig klippet, men da i vevd bommullstoff (sånn bare for å ha prøvd det også). Striper er et C-moment, om man er litt petimeter (og det er jeg jo til tider), men jeg fikk stipene til å stemme i raglansømmene jeg...Yeeei!

Det var fint å få sydd litt igjen, for det har det ikke vært mye av i det siste. Men, sommer er ikke typisk sytid her i huset heller, så det er ikke så kjemperart, sånn helt egentlig. Har noen andre prosjekter på gang også, som jeg håper vil falle i smak hos "publikum". (Får fortelle mer om det en annen gang)

Se nå endelig bort i fra hun som er inni toppen da, for jeg egner meg nok best BAK kamera (takk til mannen min forresten, som greide å få meg til ikke å se helt noldus ut i hvertfall).

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra Fotografen. © Hallgeir Holthe // All images are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Hallgeir Holthe All rights reserved

11 kommentarer:

Tone sa...

Den var knall fin....:)

maanebarnet sa...

Tusen takk!

sjeroks sa...

Utrolig flott:D å den så så behagelig ut:D
Ha en fantastisk torsdag
klem fra siri

I en Sving sa...

Så flott oh yes topp da :) Syntes modellen er flott også jeg ;)

Godt at det ikke bare er meg som er i feriemodus :) Ha en deilig ferie :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei. Veldig kjekt mønster det der. Nå har jeg sydd kjole etter ditt mønster og jeg blei veldig fornøyd..

http://innerstiveien.blogspot.com/2011/07/og-sa-en-til-mor.html

LilleLeo sa...

Nais! Likte veldig godt stjernen på ryggen.

maanebarnet sa...

Tusen takk igjen dere! KAn virkelig anbefale både boken (for den som ikke har fått kjøpt den enda) og mønsteret på Oh Yes-toppen!!! Helt hærlige begge to!

Hagealven sa...

Den var veldig fin - og så så den veldig behagelig ut!!! Nå har jeg bestilt meg boka - har så lyst til å prøve å sy sånne sukkertøykjoler! - Håper bare oppskriftene/mønstrene er overkommelige for ei som ikke akkurat syr hver dag... hihi

Trillemus sa...

Hej. Sikke fine kjoler. Hvordan bestiller jeg bogen.

Kh Mette. Danmark

Zopp Design sa...

Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

ArtElf sa...

Ta en tur innom bloggen min for å delta på blogglotteriet mitt :-D