fredag 30. september 2011

K L I N K E K U L T har fått egen side på Facebook!


Den gamle klinkekult-gruppen vil bli stengt innen kort tid, og nå har (endelig)
K L I N K E K U L T  fått sin egen side på FB. Velkommen innomm, og følg meg gjerne.

Det vil også bli en del endringer her inne, da jeg jobber med nye sider for K L I N K E K U L T. Jeg må også bare beklage at denne siden ikke er helt 100% oppdatert med hensyn til varelager og produkter som ligger her inne akkurat nå. En gjennomgang vil bli gjort innen kort tid.

Jeg har også et sammarbeid med DRØMMEKJELLEREN på Moen i Risør, som har noen av mine produkter for salg i bakeriet. Her kan jeg virkelig anbefale en tur innom om du er er i nærheten! Hege, som driver stedet, disker nemlig opp med de hærligste bakverk, rykende ferske, rett fra original steinovn. Jeg kan nevne Søsterkaker, brød, loff og knekkebrød! Og alt er bakt i steinovnen.

Ellers vil jeg også benytte anledningen til å invitere både faste og nye besøkende her i K L I N K E K U L T - bloggen, inn til FAT MONKEY for en titt. Jeg har pusset opp sidene (mye weboppussing for tiden, men "it was called for"), og det ligger nye arbeider jeg har gjort der inne, og siden oppdateres hele tiden. Jeg er også klar for foto-oppdrag på hele østlandet, eller grafiske krunspring for ditt firma eller din blogg. Jeg har bla.a. akkurat "pusset opp" bloggen til LilleLeo. Jeg syns den ble riktig så fin jeg. Gratulere LilleLeo, med ny blogg!

Fat Monkey, har forresten også Facebook-side. Følg meg gjerne, og del med dine venner!

1 kommentar:

Pia sa...

Liker:)

Så de flotte fleeceteppene dine - kjempeflotte! Hvor store er de?