tirsdag 31. mai 2011

"Kiss from a rose"


Klinkekul kjole i lys grå isoli med søvtråd-effekt. Kjolen har pyntet seg med rosebroderi, velourbånd, rysjekant med dongeri, tyll og blonder og en lyseblå knapp.
Ca. 3/4 lange ermer, som er kantet med lyseblå ribb.

Finfin til både hverdags og fest!

Str: L
Pris: 1650,- inkl.mva
Porto:160,-



"Fashionably Late"


Søt og frisk fleecekjole, pyntet med røde detaljer, blonder, glitterisoli (grått stoff med sølvtråder i), prikker og "søt som et drops" brodert inn midt bak på ryggen.

For i denne blir du søt som et drops, og da gjør det jo ikkeno om du er fashionably late;)

Str: L
Pris: 1650,- inkl.mva
Porto:160,-

Vask: 40C med vrangen ut.




"Party Princess!


Supersøt fleecekjole i lys grå polarfleece. Denne har fått pyntet seg med rysjekant nederst, rååsa ribb i ermene, lomme i glitterisoli (altså stoff med sølvglitter) og andre pyntedetaljer i glitterisoli og støvrosa.

Utrolig deilig kjole for vinkvelder på terrassen når sommersola har sagt takk for seg, for høstfesten, og på kontoret og til fest igjennom hele vinteren.

Str: L
Pris: 1650,- inkl.mva
Porto:160,-

Vask: 40C med vrangen ut.




"Simply the Best" : SOLGT


I denne kan du danse natten lang, og føle deg som et skikkelg sukkertøy i en hver sammenheng!
Dette er en redesigndrøm, der skjørtedelen av kjolen en gang hadde et liv som tunika (men som aldri fikk komme ut i lyset på grunn av håpløs passform). Derfor ble det bestemt at den skulle få nytt liv i form av en Klinkekul Sukkertøykjole, sammen med et supermorsomt bomullstoff med bomber til ermer og råååsa chenille (stretchvelour) til bærestykke.

Det vil si at dette sukkertøyet har romslig med plass til store fordeler (noen kvinner HAR jo faktisk det), da stoffet i bærestykket har godt med stretch. Kjolen har også fått pyntet seg med et råååsa silkebånd under bysten og en rufflekant nede i samme stoff som ermene.

Denne er virkelig ONE OF A KIND!

Str: L
Pris: 1500,- inkl.mva SOLGT
Porto:160,-

Vask: 40C med vrangen ut.



"Finest på festen"


Hærlig kjole i lys grå isoli med søvtråd-effekt. Kjolen har en heklet lomme som har fått pyntet seg med en knapp. På ryggen er "søt som et drops" brodert inn, for det er jo nettopp det du blir i denne kjole - Søt som et drops, og finest på festen.
Ca. 3/4 lange ermer, som er kantet med råååsa ribb.

Str: L

Vaskes på ullvaskeprogram med milo el. lign. (lommen er i ull).

Denne finner du i Eplabutikken.





Klinkekult pusser opp!

...Derfor vil det være litt rotete her inne en liten stund, men det blir bra når jeg er ferdig;).

mandag 30. mai 2011

Klinkekult på Epla!

Da har jeg også gjort det!
Jeg har rett og slett meldt meg inn i "epla-familien", og opprettet eplabutikk.
Er litt usikker på hvordan jeg legger opp denne bloggen nå, men det er bare å henge på og følge med så kommer det nok noe morronytt etterhvert;).

Her kan du besøke min eplabutikk om du vil (det ligger en flunkende ny kjole der nå!)

mandag 9. mai 2011

NOEN FLYTTER INN, OG ANDRE ER PÅ VEI UT...


Jeg har tenkt en stund på at det hadde vært fint med litt mer blenderåpning på telelinsa mi, men har hele tiden tenkt at jeg da måtte såpass opp i vekt at jeg ikke helt har orket å skikkelig tenke på det. Men, så, her om dagen var jeg innom fotobutikken, og der testet jeg et snertent objektiv, 70-200mm f/2.8, og jeg ble veldig positivt overrasket. Den VAR jo ikke så tung som jeg hadde sett for meg, og både kamera og linse lå veldig stødig og godt i hendene. Så, jeg har nå lagt ut min kjære kjære (for den er virkelig kjær - den gir fantasktisk gode bilder!!!) Canon EF 70-200mm F/4 L IS USM for salg på foto.no. Så, om du ønsker deg ei superduper telelinse, og kan klare deg med blender 4.0, så ligger den her og venter på DEG!!! (Løp og kjøp!!!!!). Linsen er "damekjørt" - dvs. meget pent behandlet, og fremstår som ny. Så får vi se da, om det blir blender 2.8 på meg da;).