onsdag 13. april 2011

Sukkertøykjolen kommer i bokform!

Boken utgis på Motor Forlag. http://motorforlag.no/
En gang i fjor vår fikk jeg mail fra en hyggelig dame, som lurte på om de kunne ha med en av mine kjolemønstre i en ny bok som skulle komme. Og det ville jeg jo. Så jeg finpusset mønster, laget sybeskrivelse (JEG tenger jo ikke sybeskrivelse, for jeg har jo laget hele sullamitten, så det var en liten nøtt å måtte sette seg ned å skrive hvordan andre skulle kunne gjøre det etter meg. Men den ble bra til slutt), og sydde to kjoler som kunne brukes i boken. Må jo bare innrømme at det er skikkelig stas å bli spurt om noe sånt, og jeg har da gått og ruget på denne hemmeligehten frem til nå. Så jeg kan bare si at det er skikkelig digg å slippe nyheten om at JEG BLIR PUBLISERT...Eller, et av mine mønstre og kjoler da;). Hadde nok vært litt mer skeptisk om det var JEG som skulle i bokform kan jeg bare si, men det var det da heldigvis ikke.

Her er litt info om boken, som forlaget har lagt ut på sin Facebook-side:
Bli inspirert av Norges flinkeste hobbybloggere!
I denne boken får du over 40 spennende oppskrifter fra Norges flinkeste sybloggere. Boken inneholder oppskrifter på alt fra voksenklær, vesker og hjemmeinteriør til babyutstyr og barnetøy. Med syskolen og mønsterarket som følger med boken, har du alt du trenger for å sette i gang!
Utkommer 28. april. Kr 299,-Her er link til innlegget jeg hadde om dette i september 2010, der jeg la ut en liten teaser på at disse kjolene skulle få være med på noe hemmelig og noe morsomt. Og det skulle de jo;)

Nei, i dag er det tirsdag, og det betyr at fruene er på skjermen igjen. Finfin tirsdagskveld dere!

4 kommentarer:

Lykke sa...

Knall flott kjole altså! Kanskje dette blir 17.mai kjolen min :)

Har kikket igjennom boka nå, og syns den var virkelig fiiin - gratulerer :D

maanebarnet sa...

Takk! Ja, er så fornøyd med boken og jeg. Har funnet et par mønstre jeg har lyst å prøve jeg også, bare jeg finner tid.

Karis trå' sa...

Hei. Jeg var heldig og vinne boka og fikk den i posten her om dagen. Denne boka var vel det jeg lette etter når jeg begynte å sy:-) Jeg lånte på biblioteket, lette i bokandel og var på jakt over alt. Men her har en alt man trenger av råd og tips for den som er nybegynner. Sukkertøy kjolen er et friskt innslag i boken, liker den veldig godt :-)

Andrea og Elin sa...

I dag har jeg kjøpt meg ny bok og det er MYE på grunn av sukkertøykjolen. Nå har jeg lyst til å sy den og har bare et spørsmål: Er den sydd i elastisk stoff ? Eller er det nok vidde til å få den av og på. For noen glidelås kunne jeg ikke se at det skulle være...